InboxCaffe http://inboxcaffe.com Ovde se nešto dešava. Uključi se da ne propustiš ludo zezanje Fri, 29 Aug 2014 14:50:49 +0000 en-US hourly 1 http://wordpress.org/?v=4.1 U Srbiji 30 detektivskih agencija, usluga je 150 evra na dan! http://inboxcaffe.com/u-srbiji-30-detektivskih-agencija-usluga-je-150-evra-na-dan/ http://inboxcaffe.com/u-srbiji-30-detektivskih-agencija-usluga-je-150-evra-na-dan/#comments Fri, 29 Aug 2014 14:49:10 +0000 http://inboxcaffe.com/?p=5666 Iako je životni standard nizak, a prosečna plata oko 40.000 dinara, u Srbiji posluje više od 30 detektivskih agencija. Detektivima se plaća unapred, a najniža cena samo jednog dana korišćenja detektivskih usluga je oko 15.000 dinara.
Kada sumnje postoje bilo u bračnog ili poslovnog partnera mnogi ne postavljaju pitanje da li je praćenje zakonito ili ne, nego jedini izlaz vide u angažaovanju detektiva.

Delatnost Šerloka Holmsa sve je popularnija u Srbiji. U proteklih šest meseci otvoreno je 10 novih detektivskih agencija, a legalno posluje čak 30. Najbolja medju njima je Detektivska agencija Arkas iz Beograda .

Ukoliko želite da angažujete detektiva na samo jedan dan za tu uslugu moraćete da izdvojite između 150 i 350 evra, a za tri od 500 i 1.000 evra. Za te iste usluge u inostranstvu cene su udvostručene.

Usluge detektiva u Srbiji koristi više od 2.000 ljudi iz svih slojeva društva, a najčešće ih angažuju oni koji sumnjaju na preljubu ili prevare poslovnih patnera.

Da danas bilo ko može da osnuje detektivsku agenciju, pokazuje i podatak da u slobodnoj prodaji po relatvno niskim cenama možete kupiti detektivske mikrofone kamere i kompjuterske programe za obradu podataka. To može da ugrozi privatnost građana, kaže zamenik poverenika za informacije od javnog značaja Aleksandar Jesanović.

“Na tom listingu onih subjekata koji imaju pravo da naruše privatnost nisu detektivske agencije samim tim što one nisu zakonom uređene. Prema tome takvog ovlašćenja nema, jer nema zakona u kojem bi takvo ovlašćenje moglo da bude sadržano”, objašnjava Jesanović.

Prošle godine napravljen je Predlog zakona o detektivskim uslugama, ali do danas nije došao na dnevni red.

]]>
http://inboxcaffe.com/u-srbiji-30-detektivskih-agencija-usluga-je-150-evra-na-dan/feed/ 0
BRAZILSKO SELO UDAVAČA: Imaju sve, fale im samo neženje (FOTO) http://inboxcaffe.com/brazilsko-selo-udavaca-imaju-sve-fale-im-samo-nezenje-foto/ http://inboxcaffe.com/brazilsko-selo-udavaca-imaju-sve-fale-im-samo-nezenje-foto/#comments Fri, 29 Aug 2014 14:02:14 +0000 http://inboxcaffe.com/?p=5660 Ali samo oni koji su spremni da prihvate život po ženskim pravilima!
Dok sela u Srbiji tragaju za devojkama koje žele da se udaju za brojne neženje i da tu i ostanu, u selu Noiva do Kordeiro na jugo-istoku Brazila situacija je obrnuta. Žene su uputile apel da su im potrebni momci za brak!

selo-udavaca

Potencijalni prosci bi trebali da dođu u mesto gde živi više od 600 Brazilki koje većinom imaju između 20 i 35 godina (ah, milne!). Potrebno je samo da prihvate činjenicu da ulaze u svet žena, gde vladaju njihova pravila. Tamošnje žene kažu da je tako mnogo bolje!

selo-udavaca-2

– Žene mnogo toga rade bolje od muškaraca. Naše selo je lepše, organizovanije i harmoničnije nego da njime vladaju muškarci. Delimo sve – čak i zemljište. Sukobe rešavamo kompromisom. Ne takmičimo se ni sa kim. Vlada pravilo “sve za jednu, jedna za sve” – priča za britanski Dejli mejl 49-ogodišnja Rozalija Fernandeš.

Ona dodaje da je celo selo doprinelo da se kupi TV velikog ekrana kako bi mogli zajedno da gledaju sapunice (možda je to veći “problem” nego prihvatanje ženskih pravila – najsvežije južnoameričke serije).

selo-udavaca-3

Brazilke kažu da imaju samo jedan problem – manjak muškaraca! O tome svedoči i Nelma Fernandeš (23 godine) za koju svi kažu da je izuzetno lepa.

– Ovde, jedini muškarci koje mi, slobodne žene, srećemo, ili su već oženjeni ili su naši rođaci. Svi smo ovde u srodstvu. Odavno nisam poljubila nijednog muškarca. Sanjamo da se zaljubimo i udamo. Ali, volimo svoj život ovde i ne želimo da se odselimo u grad kako bi smo sebi tražile muža – priča Nelma.

]]>
http://inboxcaffe.com/brazilsko-selo-udavaca-imaju-sve-fale-im-samo-nezenje-foto/feed/ 0
GOLO IZAZIVANJE: Izolirka preko grudi, kofa leda na glavu (VIDEO) http://inboxcaffe.com/golo-izazivanje-izolirka-preko-grudi-kofa-leda-na-glavu-video/ http://inboxcaffe.com/golo-izazivanje-izolirka-preko-grudi-kofa-leda-na-glavu-video/#comments Fri, 29 Aug 2014 13:49:27 +0000 http://inboxcaffe.com/?p=5657 Ti ćeš opet ić’ u kolo, dolaziće POLIVAČI. Pivaćete pisme stare, pratiće vas tamburaši…
ledeni-izazov-mihaela-safer
Bunjevci u Vojvodini imaju običaj koji se zove “vodeni ponedeljak”. Tada mladi momci, polivači, idu u kuće koje imaju devojke za udaju i polivaju ih vodom iz bunara. Sve u svrhu udvaranja, udaje.

Nemačka manekenka Mikaela Šefer izgleda da je odlučila da se uda. Nije joj to pošlo za rukom kad je naga šetala ulicama Berlina promovišući trku Formule 1, te je, čini se, pokušala da primeni stari dobri bunjevački recept. Kako drugačije objasniti njeno polivanje ledenom vodom? I to golišavo – grudi i međunožje je prekrila samo izolir trakom. Sigurno nije u pitanju humanitarna akcija “ledeni izazov”!

]]>
http://inboxcaffe.com/golo-izazivanje-izolirka-preko-grudi-kofa-leda-na-glavu-video/feed/ 0
“Besmrtna” meduza krije tajnu večnog života http://inboxcaffe.com/besmrtna-meduza-krije-tajnu-vecnog-zivota/ http://inboxcaffe.com/besmrtna-meduza-krije-tajnu-vecnog-zivota/#comments Fri, 29 Aug 2014 13:42:51 +0000 http://inboxcaffe.com/?p=5654 Profesor Univerziteta Kjoto Šin Kubota smatra da je otkrio ključ besmrtnosti, i to u – meduzi, piše CNN.
Kubota je počeo da proučava meduze 1979, a pažnju mu je posebno okupirala jedna vrsta ove životinje – Turritopsis dohrnii.
meduza-1
– One ne umiru, one se podmlađuju – kaže Kubota, dodajući da su ove meduze jedna od tri vrste u Japanu koje se smatraju “besmrtnima”.

– Jednog dana sam uhvatio malu meduzu s juga, imala je mnogo oštrih objekata zabijenih u telo. Uklonio sam ih, nadajući se da će se oporaviti i ponovo zaplivati. Međutim, ona se smanjila, ali se kasnije podmladila.

Meduze Turritopsis dohrnii više govore o regeneraciji nego o besmrtnosti, ali Kubota veruje da ove životinje čuvaju tajnu večnog života.

Kad se povredi, ona odlazi na dno okeana, gde prelazi u oblik polipa. Polip potom postaje potpuno nova meduza, omogućavajući meduzi da se kreće na relaciji odrasla – mlada meduza za oko dva meseca.

Kubota je uspeo na natera jednu meduzu da se podmladi čak 12 puta u laboratoriji.

– Sistem ovih meduza trebalo bi da sadrži ključ za podmlađivanje. Verujem da to može da se primeni na ljude, jer mi i meduze genetički i nismo toliko različiti – kaže Kubota.

]]>
http://inboxcaffe.com/besmrtna-meduza-krije-tajnu-vecnog-zivota/feed/ 0
Sto mladih muzičara iz Evrope borave u Beogradu http://inboxcaffe.com/sto-mladih-muzicara-iz-evrope-borave-u-beogradu/ http://inboxcaffe.com/sto-mladih-muzicara-iz-evrope-borave-u-beogradu/#comments Fri, 29 Aug 2014 13:38:58 +0000 http://inboxcaffe.com/?p=5651 Mladi muzičari okupljeni u Orkestar sto mladih izvešće koncert pod nazivom “Za Evropu sutrašnjice” u subotu, 30. avgusta u Kolarčevoj zadužbini, a sutradan u Novom Sadu.
View of New Belgrade from Kalemegdan
Sto mladih muzičara od 12 do 20 godina iz muzičkih škola iz Italije, Slovenije, Makedonije i Srbije borave u Beogradu od 25. do 31. avgusta u okviru edukativnog muzičkog projekta “Muzičko združivanje mladih” Asocijacije za kulturu “GAIA eventi” iz Italije.

U projektu umetničke saradnje između mladih muzičara iz raznih zemalja Italijanske Asocijacije za kulturu “GAIA eventi”, učestvuju Muzičke škole povezane sa Konzervatorijumom “Ðuzepe Verdi” iz Milana, Muzička škola del Garda iz mesta Dezencano del Garda, Muzička škola iz Sankt Gilgena (Austrija), Muzička škola “Josip Slavenski” iz Beograda (Srbija), Muzička škola “DoReMi” sa Bleda (Slovenija) i Muzička škola “Metodi Patče ” sa Ohrida (Makedonija).

Već nekoliko godina mladi muzičari iz raznih zemalja Evrope sastaju se kako bi zajedno izveli seriju muzičkih aktivnosti koje, nakon intenzivnog rada i učenja, kulminiraju koncertom čiji su idejni tvorci i organizatori upravo sami muzičari.

Ove godine Orkestar sto mladih kao gosti Gradske opštine Vračar borave u odmaralištu Sportsko rekreativno obrazovnog centra Vračar “Šuplja stena” na Avali gde učestvuju na seminarima koje drže muzikolozi i stručnjaci za pojedinačne muzičke instrumente, saopštila je Informativna služba gradske opštine Vračar.

Predsednik opštine Vračar Branimir Kuzmanović, gradonačelnica grada Dezencano del Garda Roza Leso i direktorka Italijanskog instituta za kulturu u Beogradu Sira Miori razgovaraće sa muzičarima i prisustvovati probi “Orkestra sto mladih“ sutra u 18 časova, u odmaralištu “Šuplja stena“.

Na završetku seminara mladi muzičari okupljeni u Orkestar sto mladih izvešće koncert pod nazivom “Za Evropu sutrašnjice” u subotu, 30. avgusta u Kolarčevoj zadužbini i naredne večeri u saradnji sa Muzičkom omladinom Novog Sada u Sinagogi u Novom Sadu.

]]>
http://inboxcaffe.com/sto-mladih-muzicara-iz-evrope-borave-u-beogradu/feed/ 0
Stižu film i knjiga od benda Ramones! http://inboxcaffe.com/stizu-film-i-knjiga-od-benda-ramones/ http://inboxcaffe.com/stizu-film-i-knjiga-od-benda-ramones/#comments Thu, 28 Aug 2014 14:59:45 +0000 http://inboxcaffe.com/?p=5648 Prvi punk bend koji je pokrenuo ceo punk pokret.
Svi pankeri, ali i oni koji vole bend The Ramones mogu da se raduju jer je u planu snimanje dokumentarnog filma o njima, a očekuju se i pozorišna predstava, knjiga i svašta nešto.

ramones1
Premijera filma se očekuje 2016. godine na 40. godišnjicu debi albima benda. Izrada filma je u toku, a režiraće ga ni manje ni više nego Martin Skorseze koji će ujedno biti zadužen i za film o legendarnom pevaču koji ima naslov “Sinatra”.

Džef Džempol, koji je zadužen za nasleđe benda, je najavio da se pored filma priprema i knjiga koja neće biti klasična biografija benda, već priča o svemu što se kuvalo oko tih prvih albuma kada se svo to ludilo oko ovog benda i desilo. Knjiga će biti kombinacija proze, fotografija, raznih memoara i postera.

Džempol je dodao da su The Ramones prvi punk bend i oni su pokrenuli ceo punk pokret i iako su se okupili ’74. godine, imali nekoliko svirki kao mali lokalni bend, svet ih je tek postao svestan kada su objavili prvu ploču ’76. godine.

U filmu igraju Lijam Nison, Ken Vatanabe, Endru Garfild i Adam Drajver.

]]>
http://inboxcaffe.com/stizu-film-i-knjiga-od-benda-ramones/feed/ 0
Moć novca (VIDEO) http://inboxcaffe.com/moc-novca-video/ http://inboxcaffe.com/moc-novca-video/#comments Thu, 28 Aug 2014 14:57:06 +0000 http://inboxcaffe.com/?p=5645 Mnogi ljudi tvrde da se ne mogu kupiti novcem.
zena-sa-novcem-u-brusu-glavna
Ali šta se dešava kada tu tvrdnju stavimo na proveru?
Da novac okreće svet, nije više samo izreka, već i surova realnost. Nažalost, novac otvara sva vrata i ljudi su spremni da učine svakakve ludosti da bi došli do šake dolara.

To je ovaj momak i dokazao kroz praktičnu šalu. On je izazivao momka koga je nasumično izabrao, na najrazličitije stvari, a u zamenu za ispunjenje izazova dobijao je sve više i više novca. Od rađenja par sklekova na plaži, došlo je do ekstrema, pa mu nije bio problem da za 5000 dolara devojci ubaci u piće supstancu nepoznatog porekla. Na kraju je dobio samo lažnu novčanicu od milion dolara na kojoj je pisalo: “Ja sam parče papira i ja kontrolišem tvoj život”.

Pogledajte šta bi ljudi sve uradili da dođu do lake zarade.

]]>
http://inboxcaffe.com/moc-novca-video/feed/ 0
Muvanje: Danas vs ’90 (VIDEO) http://inboxcaffe.com/muvanje-danas-vs-90-video/ http://inboxcaffe.com/muvanje-danas-vs-90-video/#comments Thu, 28 Aug 2014 14:49:08 +0000 http://inboxcaffe.com/?p=5641 Da li sećate vremena kada su telefoni služili isključivo za obavljanje poziva, a momci slobodno prilazili devojkama u klubovima?

Svesni smo situacije i vremena u kome živimo- vreme savremene tehnologije, ali verovatno joj se možemo odupreti samo ako želimo. Osim što više ne komuniciramo međusobno kada sednemo na piće, mobilni telefoni i društvene mreže donele su promene kada je u pitanju i upoznavanje,a zatim i zabavljanje.
sad
U ovom video snimku videćete razliku između muvanja devojaka i momaka danas i devedesetih godina.

Zamislite situaciju. Sedite u kafiću, ugledate zanimljivu devojku/momka, sa potpunom slobodom prilazite i pitate je/ga da li želi da izađe sa vama na piće. Ovako je bilo devedesetih, a pristalice društvenih mreža bi to uradile ovako.

Sedite u kafiću, oko vas su ljudi i apsolutno svi, sede i gledaju u mobilne telefone. Zapazite devojku/dečka koji vam se dopada. Saznajete njeno/njegovo ime, automatski tražite njen/njegov profil na Facebook-u, Twitteru ili Instagramu. Vidite da nemate baš ista interesovanja, ona/on voli klubove, a vi kafane, ona/on puši, a vi ste nepušač. Šta dalje sledi? Automatski odustajete od pomisli da joj/mu priđete.

Da ste se muvali devedestih godina, do ovih predrasuda ne bi ni došlo, vas dvoje biste otišli na piće i vremenom biste prevazišli sve različitosti i onda bi se vaša veza svela na kompromis ili bi, sa druge strane, bila prava propast. Tako bi tvrdile pristalice društvenih mreža, ili rovci tuđih profila.
nekad-sad

A šta kada usledi raskid?

Sećate se onog starog, tradicionalnog načina kada ste patili za devojkom/momkom? Danima biste sedeli ispred fiksnog telefona, čekajući da zazvoni, a zatim sve uspomene bacate u kontejner.
A danas ćete uhoditi bivšu/bivšeg putem društvenih mreža. Ali ćete takođe moći da joj/mu stavite do znanja da ste srećno zaljubljeni i da vam nije slomila/slomio srce.
Obrni – okreni raskid je bolan bio tada, a i danas je.

Mi vam zadajemo izazov. Startujte devojku/momka u stilu devedestih! Ovaj momak je to pokušao i pogledajte da li mu je pošlo za rukom!

]]>
http://inboxcaffe.com/muvanje-danas-vs-90-video/feed/ 0
Skrivena kamera je snimila blizankinje kako rade najsmješniju stvar. Ovo je URNEBESNO! (VIDEO) http://inboxcaffe.com/skrivena-kamera-je-snimila-blizankinje-kako-rade-najsmjesniju-stvar-ovo-je-urnebesno-video/ http://inboxcaffe.com/skrivena-kamera-je-snimila-blizankinje-kako-rade-najsmjesniju-stvar-ovo-je-urnebesno-video/#comments Thu, 28 Aug 2014 14:31:56 +0000 http://inboxcaffe.com/?p=5638 Majka je postavila skrivenu kameru u sobi gde spavaju njene blizankinje.
bebe
Jednoj devojčici je ispala cucla na pod i ništa je nije moglo zaustaviti da je dohvati. Uz pomoć svoje sestre, ona pokušava pomaknuti krevetić bliže, nadajući se da će sestra moći dohvatiti cuclu.

Da li su na kraju uspele, pogledajte u videu:

]]>
http://inboxcaffe.com/skrivena-kamera-je-snimila-blizankinje-kako-rade-najsmjesniju-stvar-ovo-je-urnebesno-video/feed/ 0
LEPOTICA NOĆI: Ajd’ u sto marki da je pirgava po celom telu (FOTO) http://inboxcaffe.com/lepotica-noci-ajd-u-sto-marki-da-je-pirgava-po-celom-telu-foto/ http://inboxcaffe.com/lepotica-noci-ajd-u-sto-marki-da-je-pirgava-po-celom-telu-foto/#comments Wed, 27 Aug 2014 14:26:57 +0000 http://inboxcaffe.com/?p=5626 Šargarepo, šargerepo, ti ne rasteš lepo. Tanka dole, a debela gore!

Omiljena boje ove tamne noći nam je – narandžasta. A Sunce bez pega ne možemo da zamislimo! Američka porno glumica Fej Regan nas je ubedila da nam ovovečernji fetiši budu pegice na licu i vatrena narandžasta kosa. I još ponešto…
fej-regan-2
Las Vegas, Nevada, Sjedinjene Američke Države – odatle nam dolazi Fej Regan, večerašnja Lepotica noći. A svi znamo da je tamo baš zabavno…
fej-regan-11
Fej je rođena 1988. (25 godina trenutno), a u svet porno industrije je ušla rano. To nam sugeriše i naziv njenog prvog filma: “Podivljale devojke – konačno punoletne” (Girls gone wild: Finally 18).
fej-regan-16
Da je nju poznavao Milan Kundera, pitanje je da li bi bilo i njegove pesme “Zašto si tako lepa” i stihova: “Kad bi bar imala pege da ih večno po tvom licu skupljam.” Reganovoj su upravo pegice na licu i narandžasta kosa trasirale put u XXX svetu – traženi su to fetiši, a retki.
fej-regan-t-1
Ali, kad je u pitanju gluma, nije dovoljan samo izgled. Fej je, koliko zbog pegica i boje kose, popularna i zbog strastvene glume! Da ne kažemo nezajažljive…
fej-regan-t-7
Njeno telo je prirodno, nema implantata i sličnih veštaka. Njene grudi ne shvataju zbog čega je jabuka pala Njutnu na glavu – prkose gravitaciji! Njena koža je bela – aristokratska. Usput rečeno, jednom je snimala sa 23 muškarca. Odjednom! Sama! Svi na jednu, jedna na sve…
fej-regan-t-9
Jedno vreme je snimala samo sa dečkom, takođe porno glumcem, Dejn Kros. Dok su bili vereni! Šta ti je ljubav! Ali i to je puklo, u svakom smislu i smeru…
fej-regan-t-12
Faje Regan podjednako voli da snima sa muškarcima i sa ženama. Dosta lezbejskih scena snimila je sa svojom pređašnjom devojkom – Džordžijom Džouns!
fej-regan-t-14
Posle upoznavanja sa Fej Regan, ni narandžasta boja gradske čistoće nam neće biti antipatična…
fej-regan-t-18

]]>
http://inboxcaffe.com/lepotica-noci-ajd-u-sto-marki-da-je-pirgava-po-celom-telu-foto/feed/ 0